Da li znaš koliko znaš strani jezik?

Dragi studenti,

Da li znate koliko zaista znate strani jezik?

Ako ne znate, sada znate gde možete da se testirate.

Testovi jezičkog znanja u školi Kontext su potpuno besplatni i možete ih uraditi online

Zbog čega je bitno da tačno odredite nivo svog jezičkog znanja?

Kao što vam je poznato, da biste nastavili studije u inostranstvu ili dobili posao, nije dovoljno da samo znate strani jezik. Morate imati položen neki od međunarodno priznatih jezičkih ispita. Da biste započeli pripreme za neki od međunarodnih ispita, morate tačno znati na kom ste jezičkom nivou.

Zato pratite uputstva:

1. OVDE odaberite jezik. Trenutno imamo testove za 5 jezika: engleski, nemački, francuski, španski i italijanski. Takođe, kod nas možete besplatno uraditi i onlajn simulacije skoro svih međunarodnih ispita!*

2. Nakon što ste popunili prijavu, odabrali jezik i uradili test, potrebno je da nas pozovete na telefon 0666565700 i zakažete usmeno testiranje sa nekim od naših profesora. 

3. Ako ustanovimo da posedujete potrebno znanje za početak priprema za ispit, možete odmah početi sa pripremama. Dogovaramo se o terminima koji vam najviše odgovaraju, jer mi razumemo studente i naši su kursevi uvek prilagođeni brojnim studentskim obavezama. U slučaju da zaključimo da još niste na odgovarajućem jezičkom nivou, predlažemo neki od opštih kurseva, gde takođe nudimo studentski popust.

Ako ste pomislili da tu prestaje spisak pogodnosti, prevarili ste se.

Studentske cene su znatno znatno niže od redovnih:

cena grupa 6-10 grupa 3-5
redovna cena 26200 dinara 28600 dinara
cena za studente 21400 dinara 23800 dinara

Cena je za 56 školskih časova. Plaćanje se vrši u 3-4 rate. Za uplatu punog iznosa u toku prve dve nedelje od početka nastave ostvarujete dodatnih 10% popusta.

S obzirom na to da smo akreditovani pripremni centar za Cambridge ispite, cena polaganja Cambridge ispita je takođe veoma povoljna:

ispit stara cena nova cena
FCE 19900 dinara 16400 dinara
CAE 20400 dinara 17400 dinara
CPE 21400 dinara 17900 dinara


Svaki student koji upiše bilo koji pripremni kurs za međunarodni ispit može besplatno dobiti i kurs za preživljavanje” za bilo koji od 29 jezika koje imamo u ponudi. Kurs za preživljavanje je kratki vikend-kurs od 2x90 minuta na kome možete steći sposobnosti potrebne za najosnovnije sporazumevanje u stani-pani situacijama u inostranstvu.Ni tu nije kraj pogodnostima!

I najzad, ako vam se nastava ne svidi nakon prve nedelje, niste u obavezi da platite.

Prijava na kurseve traje do 3. novembra 2017, a grupe se već uveliko formiraju!

Shvatite međunarodni ispit kao završni ispit na fakultetu.

Počnite sa pripremama na vreme.

 

*Simulacije za DELF, DALF, Norskprøve i Swedex možete uraditi u školi, na papiru.