Standardni i intenzivni kursevi nemačkog jezika Priprema za GOETHE sertifikate

Priprema za GOETHE sertifikate

UPIS JE U TOKU! PRIJAVITE SE! ČEKAMO VAS

Kome je kurs namenjen

Za inženjere, medicinare i sve vas koji, iz profesionalnih ili akademskih razloga, želite da što pre naučite nemački i pripremite se za polaganje za Goethe Sertifikata koji Vam je potreban.

Zato krenite na vreme!!! Za zaposlenje u Nemačkoj Vam je potreban B2, a za nastavak akademske karijere B2-C1 nivo znanja.

Početak kursa:

Od 21. oktobra 2019. godine

Časovi:

Termini održavanja nastave: 10.00; 11.45; 13.15; 15.00; 17.00; 18.45; 20.30
Radnim danima: 2x2, 3x2, 4x2, 5x2, 2x3, 3x3 časa nedeljno.
Semestar od 56 časova traje od 7 do 14 nedelja
Raspored časova se usklađuje sa obavezama polaznika.

NON-STOP intenzivni kursevi – pet semestara godišnje bez pauze

Za polaznike na nižim nivoima koji žure da dostignu  B1/B2 nivo, nastava se odvija bez pauze između semestara tako da je za godinu dana moguće savladati dva do tri nivoa

Program kursa koncipiran je tako da zahteva veliku posvećenost polaznika i maksimalan rad kod kuće. Ukoliko ipak posustanete postoji mogućnost povratka na standardne intenzivne kurseve.

Cena kursa:

Cena opšteg kursa za semestar od 56 časova iznosi od180 EUR (156 EUR za studente). Plaćanje u 3 - 4 rate u dinarskoj protivrednosti. 10% popusta za uplatu u punom iznosu u toku prve dve nedelje od početka nastave.

Nivoi:

Škola stranih jezika Kontext organizuje kurseve nemačkog jezika na 6 nivoa (uključujući i podnivoe), od početnog do najnaprednijeg, prema standardima Saveta Evrope.

Opis kursa: 

Svi kursevi  su strukturirani tako da podjednako intenzivno razvijaju veštine govora, pisanja, čitanja i slušanja u skladu sa zahtevima Goethe Zertifikata za odgovarajuće nivoe.

Praćenje napretka polaznika na svakom nivou je usklađen se kriterijumima za ocenjivanje Goethe ispita.

Za detaljnije informacije o našim opštim kursevima nemačkog jezika kliknite ovde

Za detaljnije informacije o pripremi za GOETHE ispite kliknite ovde

Važno!

Ako želite da radite na nemačkom govornom području potrebani su Vam kursevi opšteg jezika za podizanje Vašeg jezičkog nivoa i pripremni kursevi za polaganje GOETHE ispita. Zato ne gubite vreme na specijalizovane kurseve za medicinu, ili tehniku. Upišite ih kad dobijete GOETHE sertifikat

Lokacija:

 Vuka Karadžića 6 (ugao Vuka Karadžića i Knez Mihajlove, I sprat)

Balkanska 4/III

Napomena: Upis za Beograd vrši se na adresi Vuka Karadžića 6.

Tel: 011 65 65 700
Mob. 066 65 65 700 i 066 65 65 701

AKADEMSKI PRISTUP

Mi ne obećavamo našim polaznicima da će jezik naučiti za 20 dana, niti sertifikate delimo svakome ko je izmirio dugove do prvog u mesecu. Ne kupujemo poverenje sitnicama, niti svoje polaznike privlačimo lažnim obećanjima i guramo linijom manjeg otpora.

Trudimo se da ne budemo „preduzeće”, već škola sa akademskim pristupom  koji Vas vodi do efikasne pripreme za GOETHE ispite.

Naši profesori su svesni zahteva GOETHE ispita, poznaju kriterijume za ocenjivanje, koriste adekvatne nastavne tehnike i aktivnosti na času, redovno prate Vaš napredak.