Rezultati konkursa za dodelu studentskih stipendija za februar 2021

Dragi studenti,

Umesto 20, ove godine smo dodelili 21 stipendiju za učenje stranih jezika.

Privremeni spisak dobitinika stipendije možete pronaći ovde.

Konačna lista dobitnika stipendija biće utvrđena nakon što svi studenti sa spiska dostave potrebnu dokumentaciju. Na osnovu podnete dokumentacije utvrdiće se da li su podaci koje ste uneli u online prijavu za konkurs verodostojni. Konačan spisak će takođe biti objavljen na sajtu i svi učesnici kokursa će biti obavešteni mejlom.

Potrebnu dokumentaciju možete dostaviti 1. martau prostorijama škole u Balkanskoj 4, između 16 i 19h, ili ukoliko niste u mogućnosti da tad svratite, javite se na 011 65 65 700.

Ukoliko se na osnovu dostavljene dokumentacije utvrdi da  podaci sa privremenog spiska dobitnika nisu ispravni, ako dobitnik stipendije ne donese potrebnu dokumentaciju do predviđenog roka, ili ako iz bilo kojih razloga dobitnik stipendije ne želi da krene na kurs pozvaćemo prvog sledećeg kandidata na listi da naknadno dostavi dokumentaciju. 

Informacije za prijavu

Molimo sve studente sa privremenog spiska dobitnika* stipendija da provere podatke koje su poslali online i da se  prijave na kurs do 27. februara 2021. godine kako ne bismo gubili vreme.

1. Popunite online prijavu sa Vašim podacima (prilikom prijave, u napomeni navedite da ste dobili stipendiju).

2. Ukoliko imate predznanje, potrebno je da uradite Online test za određivanje nivoa poznavanja jezika.

3. Administracija škole će Vas kontaktirati oko zakazivanja termina za usmeni deo testa i oko pružanja ostalih potrebnih informacija.

Napomena: 

Za sve studente koji su učestvovali na konkursu i imaju prosek ocena preko 8.0, a nisu dobili stipendiju, Kontext je omogućio popust od 30%. Cena opšteg kursa sa popustom je 110 evra (semestar od 56 školskih časova za grupe od 6 do 10 polaznika). Molimo sve zainteresovane da popune  online prijavu.

*Ukoliko se nakon dostavljene dokumentacije utvrdi da student sa privremenog spiska dobitinika stipendija ima manji broj poena, on može nastaviti kurs pod uslovima kao i svi učesnici konkursa.

Za sva dodatna pitanja vezana za proces rangiranja, primedbe i žalbe, pošaljite email na adresu  office@kontext.edu.rs

Uvid u dostavljenu dokumentaciju dobitnika stipendija možete dobiti u Balkanskoj 4 od srede, 03. marta, od 17.00 do 21.00h.