Upisni rokovi

Upis na kurseve stranih jezika – prolećni semestar 2016/2017

Centar za strane jezike Kontext organizuje upis na opšte i pripremne kurseve stranih jezika.

Jan
23

Pripreme za polaganje međunarodnih ispita TOEFL i IELTS

Međunarodni jezički sertifikat jedini je neoboriv i neosporiv dokaz da posedujete određeno znanje jezika. Vaš budući poslodavac ili univerzitet na kome planirate da nastavite akademsku karijeru neće vam verovati na reč. Vaša diploma, vaša stručnost i vaš jezički sertifikat – dobitna kombinacija. 

Jun
06

Upis na letnje kurseve stranih jezika 2017

Svi putevi vode u Kontext

Iskoristite leto na pravi način, radno i zabavno. Prijavite se na letnji kurs jezika. U našim „atmosferizovanim“  prostorijama sa pogledom na Srpsku akademiju nauka učite jezik koji želite. Opustite se posle časa na kafici u Knez Mihajlovoj.

Jun
06

Kursevi poslovnog jezika

Idealni kursevi za studente fakulteta ekonomije i menadžmenta i sve zaposlene koji iz profesionalnih ili akademskih razloga žele da što pre nauče engleski jezik  i one koji svoje znanje žele da verifikuju međunarodnom jezičkom diplomom.

 

Oct
13

Nova lokacija na starom mestu

Naša nova lokacija nalazi se na staroj adresi - Vuka Karadžića 6. Spustili smo se dva sprata niže, ali smo višestruko podigli standarde. 

Sep
18

Kontext u Grockoj upisuje polaznike u zimski semestar 2015/2016

Centar za strane jezike Kontext organizuje upis za nove polaznike za kurseve engleskog, nemačkog, francuskog i italijanskog jezika.

Sep
07

Intenzivni kursevi nemačkog za inženjere i lekare

Idealni kursevi za sve polaznike koji, iz profesionalnih ili akademskih razloga, žele da što pre nauče nemački i pripreme se za polaganje za Goethe Sertifikat koji im je potreban.

Jun
01