Kontext u Grockoj upisuje polaznike u zimski semestar 2015/2016

Centar za strane jezike Kontext organizuje upis za nove polaznike za kurseve engleskog, nemačkog, francuskog i italijanskog jezika.

Na raspolaganju su vam sledeći kursevi:

  • Kursevi za decu od 5 do 12 godina – engleski, nemački, francuski
  • Kursevi za tinejdžere – engleski,nemački, francuski i italijanski
  • Opšti kursevi za odrasle – engleski, nemački, francuski i italijanski
  • Priprema za međunarodne ispite za srednjoškolce i odrasle: KET,PET, FCE, CAE, TOEFL, IELTS za engleski i GOETHE A1 do C1 za nemački jezik

Informacije i upis

Prijave traju do 18.9.2015, a nastava počinje 21.9.2015.

Za sve informacije pozovite nas na 065 479 38 83 ili 011 65 65 706, ili dođite u našu školu u Sutjeskoj 7a, od 15 do 20 časova.

Naši stari polaznici će o terminima i datumu početka nastave kao i do sada biti obavešteni telefonskim putem.

Vidimo se u Kontextu! :)

NOVO! Od ove školske godine otvorili smo novi ogranak Kontexta u Umčarima!

Sedam godina Kontext-a u Grockoj

Centar za strane jezike Kontext 2009. godine otvorio je odeljenje u Grockoj sa željom da se savremeno podučavanje jezika približi žiteljima vašeg, a sada i našeg grada. Sedam godina boravka i rada u Grockoj i sve veći broj polaznika nas ohrabruju da se više ne osećamo kao gosti, već kao vaši sugrađani. Od prošle godine možete nas potražiti na novoj adresi u samom centru grada, u Sutjeskoj 7a.

Savremeni uslovi rada i situacija na tržištu koji su uslovljeni brzim tehnološkim napretkom zahtevaju kontinuirano stručno usavršavanje. Stoga, naša škola neguje radne navike mladih Gročana, podstiče kod njih refleksiju o procesu učenja i preuzimanje odgovornosti za svoje napredovanje.

U njihovom budućem životu to će značiti bolje šanse za zaposlenje, bolju zaradu i društveni ugled kako pojedinca, tako i društva u celini.

Zato Kontext ne podučava za školu, nego za život.

Naš cilj je da vaše dete do kraja srednje škole položi FCE ili CAE ispit i dobije međunarodno priznatu Kembridž diplomu. A svi znamo: jedan jezik = jedan fakultet!

Kliknite za više fotografija.

Preporučujemo

Kursevi engleskog jezika za uzrast 5+

Značaj učenja jezika od ranog uzrasta

Deca i mladi uče lakše i brže, bez psiholoških kočnica, a naše nastavne metode i strategije učenja koje usvoje na našim kursevima podstiču učenje i maternjeg jezika, ali i drugih školskih predmeta, pa oni tako generalno postižu bolje rezultate u radu.

Danas znanje jednog jezika nije dovoljno. Da bi deca to uspela potrebno je da krenu na najranijem uzrastu. Kada odrastu, osećaće se sasvim prirodno i komforno u multikultularnom svetu.

I zato da ponovimo još jednom: Naš cilj je da vaše dete do kraja srednje škole položi bar jedan međunarodno priznat jezički ispit, a realno je moguće dva.

Međunarodni sertifikat za engleski jezik FCE ili CAE se podrazumeva. Već od 10 godina vaše dete može krenuti sa učenjem drugog jezika i polako se pripremati za međunarodnu diplomu iz još jednog jezika.

Kako je to moguće?

Naš pristup nastavi je prilagođen potrebama, interesovanjima dece na različitim uzrastima, održava motivaciju dece i podstiče njihovu želju za učenjem do postizanja konačnog cilja.

Kako to izgleda kada su najmlađi u pitanju?

GALERIJA